Esiintyjiä ympäri Suomen


Tule ja koe yksi kesän parhaista musiikkitapahtumista: Irish Hooley Kalajoki 5.-8.8.2021.

Irish Hooley Kalajoki on nelipäiväinen tapahtuma, jonka aikana kelttimusiikkia ja -kulttuuria tulkitsevat artistit viihdyttävät yleisöä useilla eri esiintymispaikoilla Hiekkasärkkien alueella. Tänä vuonna festivaali saattaa yhteen kelttimusiikin taitajia ja ystäviä kotimaan kolkkien lisäksi Skandinaviasta sekä Irlannista. Skånelaisen huuliharpputaituri Joel Anderssonin musiikkiparina Hooleylla debytoi irlantilainen Colm Doyle.

Seitsemännen kerran järjestettävä Irish Hooley saa toista kertaa esiintymislavoilleen skottisäkkipillisoittajan; tällä kertaa tamperelaisen Pauliina Niemistön. Ensimmäistä kertaa Irish Hooley -lavalle nousevat tamperelainen Greenrose Faire, rovaniemeläinen Narrow Neck sekä Oulu-Tuusula-Vantaa tahoilta koostuva Yläsiirtola Ramblers.

Irkkuhulinoiden yhteydessä järjestetään nyt toista kertaa Hilman Markkinat toritapahtuma, jonne on kutsuttu kelttiperinnettä edustavia käsityöläisiä ja kauppiaita. Markkinoiden yhteyteen Hilmantorin lavalla lapsiperheille suunnatussa konsertissa musisoi tapahtuman pääpäivänä lauantaina Pikku Kakkosesta tutuksi tullut Tuomo Rannankari Duo.

Esiintyjät aakkosjärjestyksessä


Celt Division

Celt Division

USA/Finland (Kokkola)
Gary Timm - laulu / vocals
Airi Salmela - alttoviulu ja taustalaulu / viola & backing vocals
Kimmo Kaunisto - mandoliini ja taustalaulu / mandolin & backing vocals
Toni Rukkila - akustinen kitara ja taustalaulu / acoustic guitar & backing vocals
Timo Tikkamäki - lyömäsoittimet / percussions
Pekka Hietalahti - kontrabasso / contrabass

Celt Division tulkitsee irkkumusiikin vanhoja ja uusia klassikoita maustettuna jokaiseen makuun ripauksella poppia, rokkia ja kelttipunkkia. Ohjelmistossa löytyy vauhdikasta, tanssijalkaa puhuttelevaa poljentoa sekä riipivän sielukkaita irkkuballadeja. Yhtyeen karismaattinen laulusolisti Gary Timm muutti läntiseen Suomeen Amerikan mantereelta, mutta sukujuuria löytyy myös Irlannin länsirannikolta, Galwaysta. Laulamisen kipinä syttyi jo lapsena kuoroharrastuksen myötä. Yhtyeen muusikoista suurella osalla on eri bändien kautta monipuolista kokemusta eri vivahteisesta juurimusiikista. Alttoviulisti Airi Salmelan tausta on klassisen laulu- ja soitinmusiikin puolella - tosin nyt bändisoiton riemu on vienyt sydämen. Yhtyeen soivan ytimen muodostavat hänen lisäkseen mandoliinin ja stemmalaulun taituri Kimmo Kaunisto, tyylikkään kitaroinnin hallitseva Toni Rukkila sekä lyömäsoitinriffien ehtymätön ideapankki Timo Tikkamäki. Galwayn alueelta sukujuuret omaava amerikkalainen Gary tuo laulullaan hienoa variaatiota niin traditionaalisen kuin modernin irkkumusiikin tunnettuihin teoksiin.

Facebook

Pe
17.15 Beach Bar Surffari
23.30 Sandy Kelt
La
14.00 Lohilaakso
20.00 Beach Bar Surffari

Celtic Spirit Irish Dancers

Celtic Spirit Irish Dancers

Finland (Tampere, Helsinki)
Nelli Sinisalo
Vilma Kivinen
Heidi Aaltonen

Celtic Spirit Irish Dancers on helsinkiläis-tamperelainen irlantilaisen tanssin ryhmä, jonka jäsenet tanssivat inSpiral Dance Company Finland - nimisen tanssikoulun alaisuudessa ja kilpailevat ympäri Eurooppaa menestyksekkäästi. Celtic Spirit tarjoaa energisiä ja vauhdikkaita esityksiä, joissa nähdään niin perinteisiä reelejä ja jigejä, kuin moderneja koreografioita joita mm. Riverdance on tuonut suuremmalle yleisölle tutuksi. Viikonlopun aikana vieraat pääsevät myös itse kokeilemaan tanssimista osaavien tanssijoiden johdolla.

Facebook

Pe
19.20 Sandy Kelt
La
16.20 Beach Bar Surffari
18.40 Sandy Kelt

Joel Andersson & Anders Lillebo

Doyle & Andersson

Sweden / Ireland
Joel Andersson - huuliharppu / harmonica
Colm Doyle - laulu / vocals

Piteåssa 2-vuotiaana huuliharpun käsiinsä saanut Joel ei arvannut, että joku päivä hänestä tulee yksi maailman arvostetuimmista irlantilaisen musiikin taitajista huuliharpun soittajana! Kotipiirissä isän folkharrastuksesta Joel erotti erityisesti irkku-reelejä ja -jigejä, ja kuultuaan 12-vuotiaana Rick Eppingin irlantilaisen jigin, Joel tiesi mitä haluaa soittaa. Nykyään maailmalla palkintoja voittanut Joel on julkaissut mm. 2018 The Irish Harmonica -soolo albumin, joka on noteerattu radioasemilla Los Angelesissa, Galwayssa, Hollannissa ja Saksassa. Nykyään Joel opettaa ihmisiä ympäri maailman irkkuhuuliharpun soitossa sekä tekee tuotesuunnittelussa yhteistyötä maailman johtavan huuliharppu-brändin Hohnerin kanssa.

Joel Andersson saa seurakseen irlantilaisen musiikkisuvun tuoreen vaikuttajan Colm Doylen, jonka perhe tunnetaan omistautumisestaan irlantilaiselle musiikille. Colmin isä on tunnettu laulaja Pohjois-Irlannin Sligossa. Colmin veli on niin ikään tunnettu ja arvostettu lauluntekijä-kitaristi. Doylen perheellä on ollut merkittävä panos Pohjois-Irlannin maakuntien musiikissa (Sligo, Leitrim, Donegal ja Fermanagh).

Colm tunsi erityisen vahvasti vetoa lauluihin ja onkin hyödyntänyt isänsä ja veljensä keräämää laajaa arkistoa omassa tuotannossaan. Colm itse on esiintynyt laulajana jo 80- ja 90-luvuilla. Muutettuaan Ruotsiin, hänestä tuli arvostettu laulaja Etelä-Ruotsin ja Kööpenhaminan sessiosoitantaryhmissä. Joel ja Colm tapasivat toisensa Lundissa, missä kaverukset löysivät yhteisen kielen irkkumusiikista saman tien. Kiinnostus samanlaisiin irlantilaisiin tyyleihin sai aikaan sen, että duo löysi nopeasti oikeat laulut ja instrumentaalit ohjelmistoon, johon on tehnyt merkittävän vaikutuksen The Flanagan Brothers ja The Clancy Brothers sekä muut juuri tuon ajan musiikkivaikuttajat.

Joel ja Colm tarjoavat Irish Hooleylla unohtumattoman irkkulaulujen ja -sävelien, naurun ja hauskuuden hetken!

Joel Andersson Youtube
Joel Andersson Facebook
Joel Andersson nettisivut
Joel Andersson Instagram

Pe
15.20 Beach Bar Surffari
20.30 Sandy Kelt
La
16.30 Cafe Beach Rose
17.30 Lohilaakso
21.45 Sandy Kelt

Duo Salamankka

Duo Salamankka
Samuli Karjalainen & Heikki Kylkisalo

Finland
Samuli Karjalainen - kielisoittimet, laulu / stringed instruments, vocals
Heikki Kylkisalo - Uillean pipe / Uillean pipe

Duo Salamankka juontaa juurensa Helsinkiin, jossa kolmikossa mukana on myös viulisti Kirsi. Kalajoelle saadaan paikalle duo, joka henkii todellista historiaa ja hienoa irlantilaisen musiikin tuomaa ystävyyttä Samuli Karjalaisen ja Heikki Kylkisalon myötä. Helsingissä paljon juontaa juuriaan sessiot, joissa irlantilaisen musiikin soittajat ovat kohdanneet, ja sen myötä on syntynyt useita ryhmiä. Kuten mm. Kalajoellakin useaan otteeseen vieraillut The Green Cottage. Samulin ääretön kokemus sessiosoittajana, kansanmusiikin opettajana on laajalti tunnettu Kaustisia myöten. Samulista on tullut myös yksi Irish Hooleyn vakiokävijöitä.
Suomen irkkumusiikille on upea asia, että Heikki Kylkisalo on innostunut irlantilaisen säkkipillin soitosta. Vaativa soitin on tarvinnut paljon harjoitusta. Tapahtumassa on mahdollista pyytää Heikkiä myös esittelemään näyttävää instrumenttia. Duo Salamankka esiintyy sekä soolona, mutta on kantava voima Hooleyssä erityisesti sessiosoitoissa.

Pe
15.45 Lohilaakso
La
17.45 Cafe Beach Rose
19.00 Sandy Kelt

Eala

Eala

Finland (Tampere)
Maija Koskenalusta - Irish flute, whistles, piano
Noora Karjalainen - vocalist, bodhrán, fiddle, concertina
Antti Havia - fiddle, bouzouki, guitar, banjo

Rennosti ja laadulla traditionaalista irkkua soittava ryhmä vie kuulijat mitä syvimpiin irlantilaisiin mielenmaisemiin. Yhtyeen kolme jäsentä kokoontuvat nyt pitkästä aikaa yhteen, ja luvassa on takuuvarmasti soittamisen iloa. Ealan jäsenet ovat jo useamman vuoden ajan vaikuttaneet irlantilaisen musiikin parissa ja soittavat aktiivisesti irlantilaisten muusikoiden kanssa mm. järjestämällään Kangasala irish festivalilla. Keikalla kuullaan mm. perinteistä irkkuhuilua ja low whistlejä Maija Koskenalustan soittamana, joka on opiskellut irlantilaista kansanmusiikkia Irlannin länsirannikolla Limerickissä. Noora Karjalainen tarjoaa kuultavaksi herkän ja kauniin äänensä, joka sopii ihanteellisesti perinteiseen irlantilaiseen Sean Nos -lauluun ja Antti Havia täydentää trioa virtuoottisella kielisoitinten kirjolla.

Facebook

Pe
18.00 Beach Bar Surffari
21.30 Sandy Kelt

Greenrose Faire

Greenrose Faire

Finland (Tampere)
Salla Rimmi - laulu / vocals
Hanna Heinonen - viulu / violin
Niilo Sirola - busuki / bouzouki
Maiju Enho - koskettimet / keyboards
Mikko Gynther - basso / bass
Tomi Hyttinen - rummut / drums
Pauli Borodulin - liveääni ja valokuvaus / live sound and photography

Greenrose Faire soittaa taianomaista kelttihenkistä folk-rokkia vastustamattomalla poljennolla. Tamperelaiskuusikon musiikkia hallitsee Sallan kirkas lauluääni, ja sen ympärille viulut ja mandoliinit kietoutuvat rokkikompin kanssa omanlaiseksi kudelmakseen. Greenrose Faire kuulostaa eloisalta ja modernilta mutta silti herättelee kaipuuta vanhoihin hyviin aikoihin kun musiikki oli aitoa ja elämä kunnollista.
Orkesteri viihtyy hyvin lavalla, ja on soittanut monenlaisia keikkoja nurkkapubeista konserttisaleihin ja tunnelmallisista teemahäistä kansainvälisille festivaaleille. Lokikirjasta löytyy mm. useampi käynti Elfia-festivaaleilla Hollannissa, Fantasy Forest Englannissa, sekä kymmenen vuotta putkeen Suomen suurimmilla Hämeen keskiaikafestivaaleilla. Greenrose Faire myös järjestää vuosittain omaa Medieval Folk Fest -minifestaria Tampereen Tallipihalla.

Facebook
Verkkosivut

La
15.30 Beach Bar Surffari
23.00 Sandy Kelt

Jarie

Jarie

Finland

Jarie vie kuulijat kelttihenkisiin tunnelmiin skotantilaisten traditionaalisten folklaulujen myötä. Meri- ja tarinahenkiset laulut sopivatkin mainiosti Lohilaakson idylliseen merenrantamiljööseen. Kilttiin pukeutuva trubaduuri tunnetaan myös Isara-yhtyeen laulajana ja Irish Hooleyn yhtenä suunnittelijoista.

Pe
14.45 Lohilaakso

Ja Tan

Ja´Tan

Finland (Kähtävä)
Jani Autio - laulu, kitara, tarinankerronta / vocals, guitar, storytelling
Tanja Siniluoto - laulu, bodhran, melodica, rytmisoittimet / vocals, bodhran, melodica

Ja’Tan duo tuo kuultavaksi juoma- ja tarinalauluja sekä lauluja merestä ja merenkävijöistä. Kappaleiden välissä kuullaan Janin kertomana tarinoita juontona seuraaviin kappaleisiin, jotka kulkevat laidasta laitaan haikeista hautajaislauluista riettaisiin juomalauluihin. Duo koostuu Jani Autiosta ja Tanja Siniluodosta. Jani tunnetaan rouheana Irish Hooleyn peruskalustoon kuuluvana hengennostattajana, joka toimii myös eri sessioiden koollekutsujana, yhteislaulattajana ja “juomamaisterina”.

Ja´Tan on esimerkki Pohjanmaalla Irish Hooleyn innoittamana syntyneistä uusista irkku/skottimusiikin ryhmistä.

Pe
17.10 Hilman tori

MerjaPennanen

Merja Pennanen

Finland

Kelttiläinen kulttuuri kiehtoo maailmanlaajuisesti! Merja Pennanen on sekä luontaisterapeutti että kouluttaja, ihmisen ja luonnon yhteyden rakastaja, joka tuntee maagisen kelttikulttuurin ja on tutkinut sitä kuten myöskin muita originaalikulttuureja.
Irish Hooley tarjoaa Hilman torin stagella sekä perjantaina että lauantaina kaikille taruhenkisen kulttuurin ystäville arvokasta tietoa kelttiläisestä mytologiasta. Merja Pennasen ura juontaa juurensa jo 1990-luvun alkupuolelle. Luonnonkasvien ja yrttien käyttö hoidoissa, kiinalainen ravinto-oppi, akupisteiden, meridiaanien ja erityisesti luonnon ja kotiseutukulttuurin merkitys on hänelle tullut hyvin tärkeäksi.
Merjan kanssa pääsee juttelemaan myös toritapahtumassa, jossa hän esittelee ja myy vaikuttavia kelttihenkisiä tuotteita. Niitä ovat mm. huivit, tyynynpäälliset, sängynpeitot, pöytäliinat, seinävaatteet, verhot sekä tietenkin kelttihenkiset korut, nahkaiset rannekkeet ja kaulakorut.

Verkkosivut
Instagram
Facebook

Pe
15.15 Hilman tori
La
13.00 Hilman tori
18.20 Sandy Kelt

Narrow Neck

Narrow Neck

Finland (Rovaniemi)
Suvi Puolakka - laulu / vocals
Juhani Suominen - bodhrán, cajon, busuki, banjo / bodhrán, cajón, bouzouki, banjo
Ville Försti - kitara / guitar
Antti Aholainen - tinapilli / tin whistle
Kimmo Pallari - basso, bodhrán / bass, bodhrán

Rovaniemellä on tunnetusti irkkumusiikin saralla syntynyt useitakin bändejä. Yksi niistä on helmeilevä ja rehdillä kansanmusiikkiotteella soittava Narrow Neck, joka syntyi alunperin jo maaliskuussa 2013. Yhtyeen soundi pohjasi irlantilaiseen akustiseen soundiin ja vahvoihin tarinoihin. Narrow Neck uudisti kokoonpanoaan vahvasti 2018, jolloin ryhmään tuli solistina esiintyvä Suvi Puolakka, joka elää ja hengittää vahvasti kelttiläistä kultuuria. Suvin sävykäs ääni tuokin loistavan lisän jäyhempien äijien soitannan vastapainoksi. Narrow Neck onkin Suvin myötä tuonut ohjelmistoonsa myös omia kappaleita. Yhtyeessä soittaa myös melkoinen soitinrakentamisen taituri Juhani Suominen, joka tekee itse soittimensa, olkoon kyseessä bodhran, cajoun, buzuki tai banjo. Narrow Neck on kuultabvissa irish Hooley-tapahtumassa perjantaina sekä Sandy Keltissä että Lohilaaksossa.

Facebook

Pe
14.00 Lohilaakso
17.00 Cafe Beach Rose
22.30 Sandy Kelt

OIGG

OIGG

Finland (Haapavesi, Nivala)
Hanttu Ahola - piano, laulu / piano, vocals
Henna Hannula - haitari, laulu / accordion, vocals
Samuli Hannula - viulu / violin
Juha-Matti Kurra - oktaavimandoliini / octave mandolin
Leena Kangas-Järviluoma - irlantilainen poikkihuilu, tinapillit, laulu / irish flute, tin pipes, vocals

OIGG on irlantilaista kansanmusiikkia menevillä ja mukaansatempaavilla sovituksilla taituroiva kokoonpano Pohjois-Pohjanmaalta. Kymmenisen vuotta sitten OIGG sai alkunsa pianistin ja huilistin duona ja vuosien varrella kokoonpano on kasvattanut kokoaan viisihenkiseksi. Yhtyeen jäsenet ovat musiikin ammattilaisia ja irlantilaisen musiikin vankkumattomia faneja, joiden käsissä perinteiset irlantilaiset soittimet taipuvat niin sykettä nostattaviin tempoihin kuin rauhalliseen tunnelmointiin. Ohjelmistossa on perinteisten vauhdikkaiden irlantilaiskappaleiden ohessa uudempaa kerrostumaa sekä lauluja.

Facebook

Pe
15.45 Hilman tori

Pauliina Niemisto

Pauliina Niemistö

Finland (Tampere)
Skotlantilainen säkkipilli / Scottish bagpipe

Tampereelta saapuu paikalle juhlavaan kilttiin pukeutuva ja skotlantilaiseen säkkipilliin erikoistunut Pauliina Niemistö. Pauliina vietti opiskeluaikaa Berliinissä Saksassa, ja isäntäperheessä vaikutti äiti säkkipilloinsoittajana. Tämä innosti Pauliinaa hyvin vaativan instrumentin opiskeluun. Pian (2012) suomalainen säkkipillisti olikin osa juhlavaa Berlin Pipe Company-ryhmää, joka muuten ensimmäinen virallinen säkkipilliryhmä joka alueelle on perustettu. Suomeen palattuaan Pauliinalle oli tietenki tarjolla soolojuttuja mm. privaattikeikoilla. Nuorempana Pauliina irrotteli säkkipillin kera myös metallimusiikin parissa ja on sittemmin toiminut aktiivisesti yliopiston kuorolaulupuolella. Pauliina on pitänyt soittotaitoa yllä ja esiintynyt mm. skotlantilaisilla Burns-illallisilla vaikkapa kilttiryhmä Isaran ja skotti Dannyn kanssa yhteisissä ohjelmistoissa. Pauliina soittaa mm. näyttävän alun Irish Hooley avajaisissa ja hänen äänekäs soitin täyttää Hilman torijuhlassa äänimaiseman maagisesti perjantaina ja lauantaina.

Pe
15.00 Hilman tori
18.15 Sandy Kelt
La
12.30 Hilman tori
14.10 Beach Bar Surffari
17.00 Lohilaakso
18.00 Sandy Kelt

Pikkumusta

Pikkumusta

Finland (Ylivieska)
Jukka Saarela - haitari / accordion
Konsta Saarela - basso / bass

Ylivieskasta saapuu uunituore kahta sukupolvea yhdistävä duo Pikkumusta.
“Isällä yli neljäkymmentä vuotta haitarin takana. Musiikkia laidasta laitaan ja viime vuosina täysin hurahtanut niin irlantilaiseen kuin skandinaaviseen poljentoon. Matkan varrelle on jäänyt jo yli 4000 keikkaa soittamisen, juontamisen ja toimittamisen saralla. Oman yrityksen kautta myös soitinten huolto on lähellä sydäntä. Pojan kautta seuraava sukupolvi tuli mukaan haitarin kanssa kymmenisen vuotta sitten. Nuori mies vaihtoi kuitenkin soittimen bassoon ja opiskelee sitä musiikkiopistossa pop-jazz -linjalla. Nuoriso-osasto tekee työtä basson musiikillisissa saloissa ja samalla myös huoltaa sekä säätää niitä. Pikkumusta syntyi tarpeesta soittaa yhdessä ja tehdä siitä oman näköistä sekä nautittavaa niin itselle kuin kuuntelijoillekin. Pikkumusta paneutuu irlantilaiseen sekä skandinaaviseen kansanmusiikkiin basso-haitari -kokoonpanolla pieteetillä sekä nauttien. Musiikilla on jalo taito yhdistää sukupolvet niin soittamisen kuin kuuntelemisen saralla. Musiikki pelasti meidät molemmat urheilulta”.
Luvassa on erityinen musiikillinen kattaus, jossa isä ja poika tarjoilevat yleisölle kattauksen skandinaavisen ja irlantilaisen musiikin kehyksessä.

Pe
14.00 Beach Bar Surffari
15.20 Lohilaakso
La
13.15 Hilman tori
17.30 Sandy Kelt

The Greenrose Faire

Salla Rimmi & Niilo Sirola Duo

Finland (Tampere)
Salla Rimmi - laulu / vocals
Niilo Sirola - busuki / bouzouki

Salla Rimmi & Niilo Sirola duetoivat irlantilaisissa ja kelttiläisissä tunnelmissa. He ovat esiintyneet yhdessä kymmenisen vuotta keltti-folk-rock- yhtye Greenrose Fairen riveissä. Salla on monipuolinen laulaja ja laulunopettaja, ja Niilo taas multi-instrumentalisti ja vakionaama Tampereen seudun irkkujameissa. Niilo on julkaissut kaksi levyllistä irkkumusiikkia mandoliinilla ja banjolla.

Facebook
Verkkosivut

Pe
18.45 Sandy Kelt
La
15.10 Beach Bar Surffari (The Greenrose Faire) 17.00 Cafe Beach Rose

Tuomo Rannankari DUO

Tuomo Rannankari DUO

Finland
Tuomo Rannankari - laulu, kitara, banjo, huuliharppu / vocals, guitar, banjo, harmonica
Jarmo Kivelä - laulu, haitari, kitara / vocals, accordion, guitar

Hilman tori kutsuu paikalle ihmisiä ja perheitä maalaismarkkinoiden henkeen! Nyt on lapsiperheillä juhlan paikka! Irish Hooley ja Kalajoen kaupunki tuovat paikalle upean ja YLE:n lastenohjelmista tunnetun juontaja-laulaja Tuomo Rannankarin duo kaverinsa kanssa. Tuomon koko perheen konsertissa soivat TV:n lastenohjelmistosta tutut laulut kitaran, banjon, haitarin ja huuliharpun säestyksellä. Tuomo Rannankari on palkittu vuonna 2019 vuoden lastenmusiikintekijä-palkinnolla sekä saanut uusimmasta Leikki on Lasten Työtä -levystään Emma-ehdokkuuden!
Tuomon uraan mahtuu myös erityisiä rooleja, niistä mainittakoon mm. 1989 perustettu Semmarit, joiden ykköstenorina Tuomo on toiminut. Semmarit on yllättänyt musiikillisesti myös mm. skotlantilaisella Ylämailla -kappaleella ja onpa yhtyeen soittimissa kuultu säkkipilliäkin.

Facebook

La
14.00 Hilman tori

Young Man's Misery

Young Man’s Misery

Finland (Pyhäjoki)
Riikka Suni-Lajunen - viulu / violin
Päivi Niemelä - tinapilli / tin whistle
Olli Lajunen - polkuharmooni / pump organ
Paula Kestilä - kitara / guitar
Riikka Junttila-Rantanen, laulu / vocals

Pyhäjoelta saapuu perjantaina ryhmä, joka tarjoaa musiikilla monipuolisen kattauksen perinteistä irlantilaista traditiota ja yllättää kuulijat viulun, kitaran ja tinapillin lisäksi polkuharmoonilla, jota Olli Lajunen soittaa. Irish Hooley tarjoaa joka vuosi irkkuperinteitä soittavia ryhmiä Pohjanmaalta. Onpa tapahtuma innoittanut uusien ryhmien syntymiseenkin. Young Mans Miseryn löytävät mm. paikalliset tutut perjantaina prime-time-aikaan mm. Sandy Keltin lavalta.

Facebook

Pe
13.15 Lohilaakso
16.15 Cafe Beach Rose
19.40 Sandy Kelt
La
14.30 Beach Bar Surffari

Ylasiirtola Rambles

Yläsiirtola Ramblers

Finland (Oulu, Vantaa, Tuusula)
Ville Karinen - mandoliini, viulu / mandolin, violin
Tero Karinen - kitara, laulu / guitar, vocals
Tuomas Lähteenmäki - bodhrán / bodhrán
Joonas Sarajärvi - mandoliini, huilu / mandolin, flute
Mira Törmälä - harmonikka, laulu / accordion, vocals

Irish Hooleyn ensikertalaisiin kuuluu ryhmä, jolla onkin jo pitkä historia irlantilaisen ja muutoinkin kansanmusiikin parissa. Alunpitäen oululaisryhmä on jalkautunut ympäri Suomen ja Irish Hooleylla on kunnia saada koottua tämä ryhmä jälleen soittimien ääreen yhteen. Kokeneet soittajat tuovat lämminhenkisen kansanmusiikkijuhlan tuntua tilaan kuin tilaan!

Facebook

Pe
16.15 Beach Bar Surffari
18.00 Cafe Beach Rose
La
15.00 Lohilaakso
19.45 Sandy Kelt